8 patiënten met coronavirus geïdentificeerd in Tyumen “Medical City”

In Tyumen, een uitbraak van een nieuwe coronavirus infectie is in het raam van het Medgorod Center. Alexander Letyushev, hoofd van de afdeling epidemiologische surveillance van de afdeling Rospotrebnadzor in de regio Tyumen, zei dit tijdens de briefing.

“Een nieuwe haard in Medgorod. Er zijn acht gevallen, zeven van hen zijn patiënten. Eén werknemer. Volgens de resultaten van het voorlopige epidemiologisch onderzoek, een van de patiënten insed de infectie, – gemeld in Rospotrebnadzor. Contact – 72 mensen, waaronder 47 patiënten en 25 medisch personeel. Nu zijn 17 patiënten in het observatorium in de “Gradostrator” en nog eens 30 worden behandeld op ambulante basis (thuis). Alle contact medische professionals zijn geschorst.

De bron van de website 72.RU gemeld dat de patiënten van de afdeling, waar ze hoofd-en nektumoren te behandelen.

In totaal, volgens Rospotrebnadzor, zijn er zeven groepscentra bij de controle, het totale aantal besmette – 150 mensen, en contact – ongeveer 1.5 duizend mensen.

Sinds het begin van de pandemie in de regio Tyumen zijn 3.560 gevallen van COVID-19-infectie geregistreerd, waarvan 80 mensen zijn gediagnosticeerd in de afgelopen 24 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *