Actrice Tatiana Vasilyeva werd gediagnosticeerd met coronavirus

Het werd bekend dat actrice Tatiana Vasilyeva ziek werd met coronavirusinfectie. Zelf bevestigde ze dit aan de RIA Novosti correspondent, die contact met haar op nam om de diagnose te verduidelijken.

“Nou,” RIA Novosti citeert het antwoord van de kunstenaar op de vraag of ze ziek is met een coronavirus infectie. “Ik heb bilaterale longontsteking. . . . Nou, dit virus … Ik ben onderweg.

Eerder zei Vasilyeva dat ze zich ziek voelde, ze had hoge koorts en hoest. De actrice belde een ambulance en zei dat ze thuis werd behandeld.

Tatiana Vasilyeva is 73 jaar oud, ze is een volkskunstenaar van de Russische Federatie. De actrice is bekend van haar rollen in de films “Hallo, ik ben je tante!” en “De meest charmante en aantrekkelijke”.

Eerder werd het coronavirus ontdekt in Lev Leshchenko – hij werd behandeld in een ziekenhuis in Kommunarka. Er was ook een modehistoricus Alexander Vasilyev, hij werd gediagnosticeerd met bilaterale longontsteking. Zijn collega in het programma “Fashion Sentence” kunstenaar Nadezhda Babkina had dezelfde diagnose. Gisteren kwam ze voor het eerst opdagen nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen, en bedankte ze de artsen en iedereen die voor haar zorgde. Stas Mikhailov, die begin april aan het coronavirus leed, sprak ook over zijn behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *