Eilanden van geluk: waar Tyumen modellen rusten terwijl je jezelf wikkelt in hoeden en down jassen

Tyumen modellen vlogen naar de Malediven

Terwijl sommigen dromen van het naderen van de zomer te haasten om vakantie ergens naar de zee, de Tyumen modellen geen tijd verspillen. Velen van hen verpakt lichte jurken met badpakken in koffers en ging naar het buitenland. Wij vertellen u waar Siberische schoonheden ervaren vorst en wat vermaakt zichzelf.

Shishkova zonder “tuning”

Model Aliona Shishkova koos ervoor om te zonnebaden in de hete zon op de Malediven. Het meisje vloog er de andere dag en nu bevalt haar fans met foto’s tegen de blauwe lagune. Ze maakte zelfs grapjes over haar storis.

“Ze zeggen dat het niet de plaats is die een man schildert, het is een plek. En ik dacht erover na. . . . Er zijn plekken op aarde die zeker mensen sieren”, schreef ze op Instagram.

Het is niet bekend met wie precies de blonde tumen vlogen om te rusten. Terwijl het meisje alleen prachtige landschappen fotografeert, korte video’s van nachtfeesten en selfies. Noch een vriend, geen dochter, niemand anders was in beeld.

Fans van het model merkten ook dat Aliona Shishkova tijdens de vakantie make-up en luxe krullen opgaf. Sommigen speculeerden dat het meisje besloot om te ontspannen, moe van de constante aanvallen van haters, die onlangs zo nu en dan kritiek op haar uiterlijk.

Miss World stopt nooit met sporten, zelfs op vakantie

Daar, in de Malediven, nu is er nog een heldere blonde met Tyumen wortels – Ksenia Sukhinova. Miss World plaatst elke dag foto’s en video’s op Instagram vanaf het eiland waar ze op vakantie is. Blijkbaar zijn de dagen van het meisje nogal druk. Ze sport met haar vrienden, gaat naar restaurants, waar ze smaakt lokale gerechten, bewondert een prachtig uitzicht, en in de avonduren kijkt films op het strand onder de sterrenhemel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *