In de regio Tyumen mocht het cateringbedrijf na 23 uur aan de slag. Wat kun je nog meer doen?

In de regio Tyumen kan de catering ’s nachts werken

In de regio Tyumen voeren klinieken opnieuw preventieve controles uit en hervatten zij de routinematige medische zorg. Daarnaast mochten horecabedrijven na 23.00 uur in de regio actief zijn.m. Dit werd aangekondigd op 5 februari door de gouverneur van de regio Tyumen, Alexander Moor. Hij merkte op dat dergelijke beperkingen worden verwijderd door de autoriteiten van vandaag.

“Op de vergadering van het operationele hoofdkwartier voor de preventie van coronavirus, besloten ze om een aantal van de beperkingen opgelegd in de regio als gevolg van de COVID-19 pandemie vanaf 5 februari op te heffen. Klinieken zullen beginnen met het uitvoeren van preventieve onderzoeken en hervatten van de levering van routinematige medische zorg, Moor gezegd. – Cateringbedrijven, met uitzondering van disco’s, dansvloeren en nachtclubs, kunnen na 23 uur volledig werken aan de receptie van bezoekers. De tekst van de uitspraak zal binnenkort worden gepubliceerd.

Hij voegde eraan toe dat de situatie met de pandemie in de regio stabiliseert. Hij merkte echter op dat het nog te vroeg is om te ontspannen, en het masker regime is bewaard gebleven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *