Is dat echt mijn hond? 5 hond voor en na het kapsel bij de trimmer

In Tyumen is de eerste fase van opheffingsbeperkingen na de invoering van het regime van volledige zelfisolatie gekomen. Verdiende niet alleen non-food winkels, bloemisterij studio’s en schoonheidssalons, maar ook trimmers. Het lijkt erop dat niet alleen de eigenaren, maar ook de huisdieren zelf wachtten op het haar te worden bijgewerkt. Meesters van een van de dierentuinsalons lieten zien hoe honden eruit zien voor en na het vertrek van specialisten. En de beelden zijn echt indrukwekkend.

“Coronavirus heeft ons werk beïnvloed, maar nu keren we terug naar onze favoriete business. In het werk ik hou echt van het proces van het transformeren van honden van huizen naar mooie, goed verzorgde dieren, die nergens trekt de huid uit de klitten, en de wol wordt gehydrateerd en glanzend. En, natuurlijk, zeer gelukkige gezichten van gelukkige eigenaren. Ik werk al 4 jaar als trimmer”, zegt Yulia Vasilyeva, specialist bij Lada Groom.

Op de kaarten die je ziet honden voor het kapsel. Om na het verlaten van het resultaat te kijken naar het resultaat (transformaties zijn indrukwekkend!), klik op de afbeelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *