Je teef zal gelukkig zijn. We publiceren 10 advertenties van Tyumen mensen die privacy regelen voor huisdieren (het is grappig)

Als de dieren op sociale media zouden zitten, zouden hun accounts er naar onze mening net zo uitzien als de aankondigingen van de Tyumens om verliefd te worden op hun huisdieren. Kijk maar naar de foto’s van deze honden, katten, egels en konijnen die hunkeren naar dating en avontuur. Allemaal proberen ze de aandacht op zich te vestigen met bepaalde “chips”: iemand spierstelsel, en iemand – kampioenschap titels. Bijna alles is als mensen! We hebben de interessantste advertenties van de Tumens gekozen en aan u laten zien.

Het houden van mannetje

“De bruidegom is op zoek naar bruiden,” de gastvrouw schreef beknopt over haar liefdevolle kat.

By the way, de bruidegom biedt zijn “intieme” diensten gratis. Allemaal voor het plezier en goede doeleinden.

Geef plezier gratis

En deze knappe man is Gregory. De aard van de foto laat meteen zien: hij flirt graag en goodies. Het enige negatieve is dat hij een mestizo. Dit wordt niet erg gewaardeerd bij veehouders. Grisha’s moeder is een Schotse kat van Vistow, en haar vader is een Maine.

Gregory is 2,5 jaar oud. Vriendelijk, vriendelijk. Wachten tot de kat te bezoeken, – zegt in de advertentie.

Gespierde en welaardige kat Michael, die geen overtreding zal geven aan uw

Maak kennis met Michael. Het beschikt niet alleen over stamboom, maar ook manieren.

– Pluche, ongelooflijk intelligent, onverstoorbaar en kalm, terwijl zeer gespierd, strijdlustig en goed gevoed, de meest tribale man genaamd Michael uit het geslacht “Russian Blue” met de manifestatie van polygene vlekken (borstbroche en liesmedaillons) … Op zoek naar een bruid voor de paring! Een man is 9 jaar oud, dus hij is cultureel en hoffelijk, dus om je wil niet vertrappen (niet beledigen, kortom), – schreef erover de eigenaar in de advertentie.

Goed gedaan vader

Deze jongen, ondanks zijn onserieuze verschijning, verklaarde zich als een fatsoenlijke man. Hij is klaar niet alleen om “gelukkig” vriendin, maar ook om verantwoordelijk te zijn voor puppies. Mee eens, mensen, en ze zijn niet allemaal in staat om dergelijke.

“Een jonge man is op zoek naar een vriendin. Het is los. Ongedocumenteerde. Alleen op ons grondgebied. Als we een succesvolle paring en meerdere zwangerschappen hebben, nemen we een alimentatie puppy voor onszelf, – schrijft de tumen over zijn chihuahua.

Amerikaan op zoek naar liefde

Deze pitbull leidt een actieve levensstijl, probeert graag verschillende accessoires en droomt van de voortzetting van de familie. Een van de pups zijn minnares is zelfs klaar om onderdak en brengen met zijn vader.

“De Tyumen boy American Pit Bull zal graag zijn vriendin ontmoeten. Uit dankbaarheid, laten we een puppy nemen. Het is los. Bel, ik hou geen berichten bij. Wij staan garant voor snelheid en kwaliteit”, aldus de website.

Eigenaren van gezelschapsdieren, om nieuwe “vrienden” te lokken naar de vergadering voor hun dieren, niet alleen garanderen kwaliteit, zoals in deze advertentie. We ontmoetten ook dergelijke berichten: “Uw teef zal gelukkig zijn!”

VIDEO RECLAME
Video bekeken

Romantische kat

Schotse knappe maar niet vies om tijd door te brengen met een nieuwe vriend, maar neemt een vergoeding voor een datum van duizend roebel. Tijd is geld, zoals ze zeggen.

“De Vistow kat nodigt een Schots vrouwtje uit om te bezoeken. Nakomelingen geeft 100% in het aantal van 2 tot 5 kittens , – zei de eigenaar van de kat op het internet.

Blond in chocolade

Deze blonde knappe, te oordelen naar de standpunten op de site, is populair. Als sociale netwerken voor dieren nog bestonden, had hij waarschijnlijk veel abonnees. Je moet 15.000 roebel betalen voor een nacht met hem.

Deze spitz is een lekkernij voor sommige veehouders. Hij is de kampioen van Rusland.

– In de stamboom bloed kampioenen van Thailand, Europa, kampioenen van de Verenigde Staten en Canada. Stabiele psyche, dik haar. Gewicht 3,5 kg. Draagt het gen van room en oranje schaduw van wol. Hij zet zijn tentoonstellingscarrière voort, – de Tyumen man zei kort over hem.

Franse heer

De schattige bulldog vindt het ook niet erg om een vriendin te krijgen. Het is geen goede plek om naartoe te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *