Longontsteking en de vakantie broeinest: vier gesprekspunten van de Tyumen autoriteiten over de situatie met coronavirus

Het aantal gevallen in de regio Tyumen is de afgelopen 24 uur – het zijn 85 mensen – een record voor de gehele periode van de pandemie in onze regio toegenomen. Vice-gouverneur Olga Kuznechevsky deed een oproep aan de inwoners van de regio Tyumen. Ze vraagt niet te vergeten over maskers en houd je afstand

“De gegevens van onze medische organisaties, Rospotrebnadzor, tonen aan dat de beiakheid van het publiek in het kader van de naleving van het regime van zelfisolatie en zelfbescherming is verzwakt. Vandaag zien we een schending van de maskermodus en een schending van de afstand. We worden grote groepen mensen. Dit leidt tot een toename van het aantal gevallen,” zei Kuznechevsky.

Tyumenians dragen geen maskers

Ze vroeg de mensen van Het Volk om terug te keren naar het onderwerp van maskeren. Dit geldt met name voor het openbaar vervoer.

– Veel mensen op zomerroutes, op stadsroutes, veel gebruik taxi’s. En overal hebben we een schending van het maskerregime. Veel burgers staan zichzelf niet toe om een masker te dragen, ook al dragen ze het met zich mee,” zei ze.

En het worden grote groepen.

Volgens het operationele hoofdkwartier is er in onze regio een toename van het aantal gevallen binnen 24 uur – 85 mensen. Gedurende de gehele observatieperiode is dit het grootste aantal gevallen. Gegevens van medische organisaties, Rospotrebnadzor, tonen aan dat de beiakheid van het publiek in het kader van de naleving van het regime van zelf-isolatie en zelfverdediging is verzwakt.

“We worden grote groepen mensen. Dit leidt tot een toename van het aantal gevallen. Beste Tumens! We vragen dat we terugkeren naar het onderwerp van maskeren. Dit geldt met name voor het openbaar vervoer. Veel mensen op zomerroutes, op de stad, velen gebruiken taxi’s, – Kuznechevsky merkt op.

Dit zou kunnen leiden tot een aanscherping van het regime

“We zullen niet in staat zijn om het aantal gevallen te verminderen en zal niet in staat zijn om over te schakelen naar andere mitigatie regimes totdat we beginnen om elkaar te respecteren, respect voor de mensen die bij ons, observeren de nodige sanitaire maatregelen,” zei de vice-gouverneur. “Ik vestig uw aandacht op de toename van het aantal zieke gepensioneerden. We hebben preferentiële vervoerskaarten ontgrendeld en zien dat je heel vaak gebruik maakt van het openbaar vervoer. Misschien bent u vaker medische instellingen en sociale instellingen gaan bezoeken. Het is nodig. Maar we vragen je om de maskermodus te volgen. Als je gewoon lopen, geen gebruik maken van het openbaar vervoer.

Er zijn ook familie broeinesten van infectie

In de regio Tyumen zijn er familie broeinesten van infectie. In de regel gebeurt dit nadat de Tumens het regime schenden, zich in grote groepen verzamelen, verjaardag, bruiloft en andere familie-evenementen beginnen te vieren, niet voldoen aan de voorgeschreven voorwaarden. Er is ook een probleem in grote teams. Dit alles leidt tot het feit dat er zakken van 30 mensen uit een familie viering. Het is heel ernstig!

De incidentie neemt vandaag toe. In de regio Tyumen werden gedurende de gehele observatieperiode meer dan 3.000 mensen ziek. Er zijn nu 557 mensen in ziekenhuizen – die mensen die bilaterale longontsteking in hun diagnose. Vroeger hadden we milde somptom of asymptomatische ziekten.

“Vandaag de dag is het aantal van dergelijke mensen sterk afgenomen. Vroeger hadden we het over 50%, vandaag is het bijna 10%. Het aantal zieke kinderen, tieners en studenten neemt toe. Dit toont aan dat we gingen naar de veranda’s van cafés, open gebieden en niet observeren noch afstand noch masker modus, – zegt Kuznechevsky.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *