“Mamka waarschijnlijk gedood”: drie verlaten welpen werden naar Tsjeljabinskopvang van Tyumen gebracht

Chelyabinsk dierenarts Karen Dallakian vrijwilliger uit Tyumen om drie welpen te brengen. Twee maanden oude baby’s werden gevonden in het bos. Karen vertelde onze collega’s in 74.RU dat hij ze zou genezen en ze dan zou laten gaan.

“De beren zijn gisteravond naar ons gebracht, ze zijn ongeveer twee maanden oud, omdat ze net begonnen zijn met het snijden van hun tanden,” zegt de dierenarts. “Hun moeder werd waarschijnlijk gedood omdat beren zelden de welpen verlaten, ze zijn meestal goede moeders.

Er waren veel teken op de welpen, en dus ze voelen zich goed. Hiervan twee jongens en een meisje. De grootste heette Maximus, de tweede – Minimus, en het meisje – Medea.

“Voer uit de tepel, maak speciale pap, voeg per se honing toe, bessen zijn zoet, ze eten het graag – voegt Karen Dallakian toe. “Nu behandelen we ze, behandelen ze en brengen ze over naar een revalidatiecentrum, waar ze dan in de natuurlijke omgeving worden vrijgelaten.

Lees ook 10 ontroerende verhalen over dieren die de Tyumens van de dood hebben gered. Ze waren op straat nadat ze werden verlaten door een man. Sommige werden bevestigd door vrijwilligers van de “Lost” Foundation, anderen werden opgehaald op straat of gekocht in een dierenwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *