Nu officieel: Natalia Loginova werd het hoofd van de Tyumen Depzdrav

Het hoofd van de belangrijkste afdeling van de administratie van de regio Tyumen is benoemd. Natalia Loginova zal toezicht houden op de regionale gezondheidszorg. Dat heeft gouverneur Alexander Moor vandaag bekendgemaakt tijdens het presidium van de regering van de regio Tyumen.

Natalia Loginova studeerde in 1997 af aan de Tyumen State Academy. Lange tijd stond ze aan het hoofd van het Regionaal Revalidatiecentrum voor Gehandicapten. Van 2014 tot 2016 stond ze aan het hoofd van de regionale medische en fysieke apotheek en vervolgens als adjunct-directeur van het ministerie van Volksgezondheid van de regio Tyumen, aldus het departement.

Voorheen werd het ministerie van Volksgezondheid geleid door Inna Kulikova, en eerder dit jaar ging ze naar Moskou – het ministerie van Volksgezondheid. We schreven half juni dat Natalia Loginova het hoofd van de regionale Depzdrav zou worden.

Het directe hoofd van Natalia Loginova zal vice-gouverneur Olga Kuznechevsky zijn, die pas onlangs in deze functie werd benoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *