Paramedici gered 31-jarige vrouw met hartaanval

Tyumen medici hielp een 31-jarig meisje dat ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van stress ontwikkeld na de dood van een geliefde.

De ambulancepost kreeg een melding over een flauwvallen, die gebeurde bij de tyumenka. Vervolgens bleek dat de situatie veel ernstiger is dan verwacht.

Medici bepaalden dat ze mentaal depressief was na de dood van een geliefde.

“De patiënt voelde geen pijn achter het borstbeen of zelfs ongemak. Ze klaagde helemaal nergens over. En toen ik naar de gedrukte electrocardiogram film keek, kon ik een paar seconden niet geloven wat ik zag. Mijn angsten werden bevestigd bij de virtuele consilium,” herinnert paramedicus Angelina Didus.

De patiënt werd gediagnosticeerd met een acuut hartinfarct. Artsen onmiddellijk begonnen met het leven van het meisje te redden.

“De patiënte realiseerde zich niet de gevaren van haar aandoening. Ik verzekerde haar dat ik niet zou vertrekken zonder haar en zou haar niet thuis te laten zonder medisch toezicht. Mijn doorzettingsvermogen won, en na 20 minuten gaven we het door aan de artsen van het cardiocentrum, zegt paramedicus Angelina Didus.

Ze bracht ongeveer een week door in het cardiocentrum. Tyumen medici waren in staat om haar op haar voeten en terug te keren naar het normale leven, de persdienst van de ambulance station verslagen.

In december 2019 redde de bemanning van de Tyumen-ambulance het leven van een man die vier klinische sterfgevallen overleefde. Het was noodzakelijk om de Tyumen uit de andere wereld te krijgen vanwege een hartinfarct.

Wat betekent het dat een bloedstolsel wordt afgebroken en waarom hebben mannen meer hartaanvallen? Lees het advies van uw arts om u te helpen uw leven te redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *