Rusland zakt naar vierde plaats op de ranglijst van landen met coronavirus

Op de ranglijst van landen met het coronavirus zakte Rusland naar de vierde plaats. De derde is nu in India, volgens hopkins University, die officiële COVID-19 statistieken verzamelt uit landen, en er zijn al 697.413 bevestigde gevallen in India. Sinds de ochtend van 6 juli zijn er 680.283 gevallen geregistreerd in Rusland.

In totaal zijn er meer dan 11 miljoen gevallen in de wereld. De Verenigde Staten blijven leiden, met 2.888.730 gevallen van coronavirus infectie. De tweede plaats wordt bezet door Brazilië met 1.603.055 gevallen.

Rusland is geleidelijk verwijderen coronavirus beperkingen: restaurants en grote winkels openen in de regio’s, maar het masker regime is nog steeds overal. In een recent interview met Interfax, het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid, Mikhail Murashko, zei dat de bescherming zal moeten worden gedragen tot een geneesmiddel dat 100% beschermt tegen coronavirus, of ontwikkelt “collectieve immuniteit.” In februari 2021 kunnen we weer het normale leven leiden.

Wat is een normaal leven? Dit zijn reizen naar concerten, vluchten, volwaardig werk, volledige rust. Naar mijn mening is het onwaarschijnlijk dat dit vóór februari zal gebeuren. De keten van overdracht van het virus moet worden gebroken, zei de minister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *