Specht op bezoek bij eekhoorns en belangrijke grunt: toon interessante en grappige vogels in de regio Tyumen

Deze woensdag, 1 april, is ’s werelds Vogeldag. We besloten om u een selectie van interessante en zelfs grappige vogels die in ons gebied dit voorjaar werden gezien. Bekijk hier welke mooie vogels er in onze regio te vinden zijn. Om deze schoonheid op te merken, soms is het noodzakelijk om gewoon je hoofd te verhogen of uit het raam te kijken.

“Het begin van de lente wordt geassocieerd met de terugkeer van vliegvogels. Hun liedjes en vrolijke tjilpen creëren een echt warme stemming, – zei Tyumen ornitholoog Maria Lupinos. – Foto’s van deze vogelsoorten werden genomen op 26 maart van dit jaar op het grondgebied van yalutorov district, waar de eerste migranten – clintuhi, spreeuwen, greens, vinken – zijn al overal verschenen.

En dit zijn mooie wervelingen. De zangvogels van de mus-achtige familie van wervelingen. Overigens, nog niet zo lang geleden merkten de inwoners van Tyumen deze vogels op de grond liggen zonder te bewegen. De vogels, zo bleek, waren onder invloed. De bioloog vertelde wat er met de vogels is gebeurd en of het 7000 jaar normaal is.

De vogels hieronder heten uragus. In de literatuur van deze vogels worden ook wel langstaart linzen of langstaart sneeuwpoppen genoemd. Kijk eens hoe mooi en teder roze ze zijn. Heb je ooit zulke mensen gezien in Tyumen of in de stad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *