Tyumen Depzdrav vraagt om het pension “Comfort” te controleren waar de uitbraak van coronavirus plaatsvond

Het verhaal van de uitbraak van coronavirus infectie in een prive-verpleeghuis in Tyumen voortgezet. Vertegenwoordigers van de regionale gezondheidsdienst deden een beroep op de bevoegde autoriteiten met een verzoek om het pension Comfort te controleren. Dit meldt het operationeel hoofdkantoor voor preventie COVID-19.

“Medische professionals hebben twijfels dat zij (de gasten van het pension) was voorzien van de juiste zorg en passende medische ondersteuning,” aldus de verklaring.

De uitbraak vond vorige week plaats. Sommige van de ouderen werden opgenomen in het ziekenhuis, de rest, waarvan de tests bleek een negatief resultaat, werden vervoerd naar het observatorium. Bijna alle patiënten hebben ernstige lichamelijke en psychische aandoeningen en aandoeningen. Olga Cherpakova, het hoofd van het pension Comfort, zegt dat er geen klachten zijn geweest van familieleden over de omstandigheden van detentie.

“Naaste gasten vertrouwen ons. Ze klaagden nooit over de omstandigheden van detentie. Laat ze het controleren. Familieleden controleren ons, we rapporteren aan hen, ook in het videoformaat. Ons pension houdt zich bezig met zorg, medische zorg die we niet moeten bieden, zei Cherpakova.

We zullen de resultaten van de inspectie later rapporteren en informatie verstrekken van het ministerie van Volksgezondheid over deze kwestie.

Eerder publiceerden we het nieuws, waar we lieten zien en vertelden dat in Tyumen de gasten van het verpleeghuis “Comfort” werden geplaatst in een observatorium. Familieleden van zieke ouderen zijn bang dat ze daar met drugs worden gepompt.

Een paar dagen geleden ontdekte het pension een uitbraak – meteen 10 geïnfecteerd met coronavirusinfectie, werd al het contact naar het observatorium gebracht. De identificatie van de bewoners van het verpleeghuis in een dergelijke instelling veroorzaakte angsten, zowel voor hun familieleden als voor het beheer van “Comfort”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *