U zult mijn… Valentine? Rapport uit het register van Tyumen, waar op 14 februari 50 echtparen getrouwd waren

Dit jaar hadden het bruidspaar het geluk om te trouwen, niet alleen op mooie data, maar ook op zo’n romantische feestdag als Valentijnsdag. Of er nu ophef is in het Tyumen Paleis van Huwelijk, de correspondenten 72.RU ontdekt door een bezoek aan verschillende registraties. Wat vinden het bruidspaar van deze vakantie? Was het moeilijk om vandaag in de burgerlijke stand te komen? Over dit alles – in ons verslag.

“Per ongeluk koos een datum op de website van de staat diensten”

Veel jonggehuwden toegegeven dat ze niet van plan om ringen uit te wisselen op Valentijnsdag. Moderne technologieën hielpen om relaties te legaliseren: het was genoeg om een vrije dag te kiezen op de website van staatsdiensten.

Tyumens Julia en Nikolai gaven toe dat ze niet geloven in de magie van getallen, en op feestdagen zoals Valentijnsdag, worden rustig behandeld.

– Om eerlijk te zijn, kan het moeilijk zijn voor mij met data en feestdagen. En hier is een belangrijke dag, samenvalt met Valentijnsdag. Waarom niet combineren twee leuke data? Ik dacht dat ze zeker herinnerd zouden worden’, gaf de bruidegom toe.

Na de registratie van het huwelijk, het bruidspaar krijgen 30 minuten voor een feestelijke fotoshoot en felicitaties aan hun familieleden. Op dit moment wachten de volgende geliefden op de eerste verdieping van het Paleis van Het Huwelijk.

“Bereid voor de bruiloft in zes dagen”

Julia en Igor bereidden zich voor op de bruiloft in een record zes dagen. Registratie besloten om een uitgang te maken, de bruiloft in de burgerlijke stand werd gehouden in een humdrum omgeving en zonder genodigden. We zijn erin geslaagd om te communiceren met de Tumens, die ringen zo ongewoon uitgewisseld.

“Ik werk als piloot, een helikoptercommandant. En ik werkte met de VN, vloog naar Afrika. De laatste keer dat ik er was was vier maanden op een zakenreis. En aan het eind van de derde maand besloten mijn geliefde en ik te trouwen. Ze koos de datum op de website van de staatsdiensten, kreeg ik bevestiging, en pas toen realiseerden we ons dat we de datum van de bruiloft Valentijnsdag hadden gekozen – geeft Igor toe.

Van een lange zakenreis keerde de bruidegom later terug dan gepland, dus de bruiloft was zeer snel voorbereid. Een ander bijzonder kenmerk van de jongeren is dat hun familie is een echte dynastie van piloten. Yulia en Igor’s vaders werken als piloten.

“We hebben twee bruiloften”

Asel en Mukhametzhan waren van plan om relaties aan het eind van de winter te legaliseren. 14 februari was een dag die handig was voor de familie en vrienden van de jongeren. Vooral omdat ze nog twee bruiloften voor de boeg hebben.

“Wij moslims hebben deze traditie: we houden twee bruiloften. De eerste is de draden van de bruid, de viering wordt gehouden door de kant van de toekomstige vrouw. De tweede bruiloft is aan de kant van de bruidegom, we nemen haar mee naar de familie. Vandaag hebben we een staat registratie, en twee bruiloften wachten op ons vooruit. Morgen wachten we op de bruiloft van de kant van de bruid. De volgende vakantie is 22 februari,” zei Mukhametzhan.

Wat doen fotografen denken over de bruiloft opwinding?

Tyumen fotografen en cameramannen toegeven dat twee jaar geleden de koppels keek ongewone data en gepland de viering met een oog op hen. Tegenwoordig was het mogelijk om de kosten van diensten tot anderhalf keer te verhogen – er was veel vraag. Vandaag is er geen dergelijke trend.

Zoals verteld in het Paleis van Huwelijk, vandaag verloofd Tyumen 55 paren – het is iets minder dan een jaar geleden. In 2019 werden op dezelfde dag 59 huwelijken geregistreerd. Maar op een mooie datum – 22.02.2020 – in Tyumen zal een echte bruiloft opwinding.

Hoe te verhouden tot getallen en is het de moeite waard te geloven in wat numerologie zegt? Deze vraag wordt beantwoord door een expert en biedt om de compatibiliteit met je geliefde te controleren. U kiezen en meer komisch materiaal – gissen op een daisy. Typ gewoon de naam in en ontdek wat je te wachten staat.

Wordt het gevierd in Tyumen op 14 februari? We kijken hoe geliefden elkaars aandachtstekens maken in een tekst online uitzending. Deel uw bekentenissen met ons en vind vrienden in het materiaal 72.RU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *