“We hebben een vakantie vandaag.” Wat gebeurde er in bars en restaurants op de eerste nacht na de heropening

De Tyumens ’s nachts terug naar bars en restaurants

“We zijn zo opgewonden,” “Het is een vakantie voor ons,” “Miste de bijeenkomsten,” “Hoera!” – zo zei catering personeel en restaurant gasten na het opheffen van het werk limiet na 23 uur.m. Dat heeft de gouverneur van de regio Tyumen, Alexander Moor, op 5 februari bekendgemaakt.

Op de eerste avond avond leven in de stad gespeeld met nieuwe kleuren. Journalisten bleven niet weg en gingen naar instellingen. Wat we eruit haalden, hoeveel mensen waren in bars en cafés, dat vertelde de Tumens, hoe de nachtstad eruit zag – in ons fotoverslag.

Er was een vrolijke sfeer in de bars. Sommige bezoekers vertelden ons dat ze zich spontaan hadden verzameld: ze hoorden dat de gouverneur groen licht had gegeven voor een vakantie zonder beperkingen en ging naar een favoriete plek.

De autoriteiten van Tyumen legden de catering half november al beperkingen op. Dan waren alle restaurants, uitgaansgelegenheden, bars verboden om te werken ’s nachts. Het niet naleven van deze regel dreigde met een boete of zelfs sluiting. Cafés en bars aangepast aan de nieuwe manier van werken, en hun gasten gewend aan kortstondige bijeenkomsten en snelle diners.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *