We worden wakker uit de winterslaap. We kijken hoe de dieren van de kwekerij van Tyumen

De laatste week van de winter begon. Een tijd waarin de natuur wordt getransformeerd, en dieren beginnen te worden meer geïnteresseerd in wat er gebeurt rond. Ondanks het feit dat vanaf vandaag in Tyumen een lichte koude snap, de dieren van de dierentuin “U Lukomorya” bereiden zich voor op een nieuw soort jaar en aarzel niet om te poseren voor de camera’s van smartphones van bezoekers en werknemers. We laten zien hoe exotische huisdieren eruit zien en voelen.

“Bear macaque Asya speelt overdag. ’s Avonds gaat hij naar zijn wieg en bereidt zich voor om te slapen, – vertellen over de dagelijkse routine van de heldin foto’s van de werknemers van de instelling.

En dit stel zal niemand onverschillig laten. We hebben al verteld over de familie van de luipaard Miamur en de panter Baghea. En nu likken deze twee elkaar en besteden ze niet eens aandacht aan bezoekers. In hun vrije tijd, Miamur en Bagheera gek rond samen, proberen te vangen stekelvarkens leven in een nabijgelegen behuizing, en goed opschieten in alles. Het is de bedoeling dat luipaarden in de toekomst baby’s krijgen.

En de sluwe vossen lijken te hebben gerealiseerd dat ze worden bekeken. Ze bevriezen, dan met rente kijken naar de camera, die hun elke beweging registreert.

Deze Colobus apen leven in Afrika. Interessant is dat hun welpen volledig wit geboren zijn. Later worden ze volwassen en krijgt de wol een donkere kleur.

Deze beer woont al drie jaar in Tyumen.

Ze werkte bij het Circus van Moskou en speelde in de film “Brothers Detectives” (6e en 7e serie). Nu dit bed graag genieten in zijn gezellige behuizing en verschijnen in al zijn glorie in het bijzijn van de gasten. By the way, op bepaalde uren alle bezoekers kunnen zien hoe het voeden van de beer Peren – vertel de eigenaren van de kwekerij.

En zo brengen lemuren hun dagelijks leven door. Ze zijn blij om te koesteren in de zon op dagen dat er helder en warm weer.

We spraken over andere dieren die in kennels en dierentuinen in Tyumen belandde. Lees wat ze hebben meegemaakt in ons materiaal.

“De gehulde baviaan Volodya werkte in het circus. Wanneer een aap een bepaalde leeftijd bereikt, kan het niet met mensen presteren. Nu woont Volodya bij ons, de eigenaren van de kwekerij delen in sociale netwerken.

Het is niet alleen leuk om naar dieren te kijken. In veel opzichten herhalen ze de gewoonten van mensen. We spraken over wat koppels gevormd in de dierentuin kwekerij “U Lukomorya”, hoe de dieren voldaan en hoe ze samen kunnen. Hun ontroerende verhalen lezen in het materiaal dat speciaal voor Valentijnsdag is voorbereid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *